U Inagurua nisja e punimeve për ndërtimin e objektit të ri të banimit me kosto të ulët, ku do të mund të trajtohen me strehim 35 familje në Bashkinë Has.

Të pranishëm në aktivitetin e organizuar gjatë ditës së djeshme ishin:
Z.Stefan Çipa, Drejtor i Përgjithshëm i EKB-së, Z.Liman Morina, Kryetar i Bashkisë Has, Z.Zenel Kuçana, Prefekt  i Qarkut Kukes,
si dhe përfaqësues së shoqërisë sipërmarrëse dhe shoqërisë mbikëqyrëse.

Punojmë për komunitetin në ndihmë të familjeve në nevojë.

AlbaniaUSA