”Një botë e pastër është një botë e lumtur!

Bashkia Has me këtë mesazh, në kuadër të 22 Prillit, Ditës Ndërkombëtare të Tokës, ju uroj javë të mbarë!🙏
🌎”Një botë e pastër është një botë e lumtur!”

Veprimtarinë e përshëndeti zv.kryetarja e Bashkisë zj. Shyrete Koka, e cila ndër të tjera nënvizoi punën e mirë të institucioneve kulturore të bashkisë dhe veçoi kryesisht fëmijët e qendrës kulturore që me talentin dhe pasionin e tyre për artin i japin gjallëri jetës artistike të qytetit.

Kjo veprimtari e bukur, e përgatitur me profesionalizëm nga stafi i QKF-së, krahas numrave artistik, ishte gërshetuar dhe me mesazhe sensibilizuese nga nxënësit, të cilët apelonin për më shumë përkujdesje ndaj Tokës, pasi fenomene të ndryshme natyrore dhe ndërhyrjet e shumta të dorës së njeriut janë një kërcënim serioz për të ardhmen e saj.

#dita_ndërkombëtare_e_tokës
#Bashkia_Has
#Qendra_Kulturore_e_Fëmijëve

 

 

 

Takime të rëndësishme me Ambasadorët e shteteve të Arabis Saudite, Kinës, Mbretërisë së Bashkuar dhe Ukrainës

Gjatë vitit 2023 Kryetari i Bashkisë Has z.Miftar Dauti u takua  Ambasadorët  e Arabis Saudite, Kinës, Mbretërisë së Bashkuar dhe Ukrainës. Në këto takime u fol për mundësi bashkëpunimi mes Bashkisë Has dhe Ambasadave respektive.

g

(më tepër…)

NJOFTIM

NJOFTIM

Njoftohen të gjitha familjet që trajtohen me ndihmë ekonomike, të cilat kanë për të bërë deklarimin 3-Mujor në muajin Korrik të paraqiten pranë Zyrave të Ndihmës Ekonomike për të bërë deklarimin e situates sociale-ekonomike deri më  10/07 /2021.

Në rast mosparaqitje refuzoheni për një periudhë kohore 6-muaj!

 

FALEMINDERIT,

 

NJOFTIM MUJOR

 

 

AlbaniaUSA