Lajme nga Hasi

Urim për fillimin e vitit të ri shkollor.

Sot është një ditë e veçantë për shumë vogëlushë që nisin rrugëtimin me dijen. Për shumë djem e vajza që i drejtohen shkollës dhe që  po bëjnë përgatitjet me prindërit e tyre. Për të gjithë ato mësues dhe edukatorë që, po ashtu, tashmë kanë përfunduar me përgatitjet e orarit, planeve mësimore të klasave. Të dashur […]

Takim me Ambasadorin Kinez.

Sot Kryetari i Bashkisë Has z.Miftar Dauti priti në një takim miqësorë Ambasadorin e Kinës z.Wang Dexin. Të dy palët shkëmbyen pikëpamje mbi bashkëpunime dhe investime të mundshme në territorin e Bashkisë Has.

PROGRAMI I TRANSPARENCES, BASHKIA HAS / DOKUMENTI I PLOTE KERKESA-PERGJIGJE 2022

Konform detyrimit ligjor qe percakton ligji 119/2014 “Per te Drejten e Informimit”, Bashkia HAS ka administruar dhe perpunuar nje numer te konsiderueshme kerkesash per informacion gjate vitit 2022.  Ne total jane 75 kerkesa te cilat kane marre pergjigje gjate vitit 202, te gjitha te pasqyruara ne registrin perkates. Regjistri i Kerkesave dhe pergjigjeve administrohet nga […]

NJOFTIM

NJOFTIM Njoftohen të gjitha familjet që trajtohen me ndihmë ekonomike, të cilat kanë për të bërë deklarimin 3-Mujor në muajin Korrik të paraqiten pranë Zyrave të Ndihmës Ekonomike për të bërë deklarimin e situates sociale-ekonomike deri më  10/07 /2021. Në rast mosparaqitje refuzoheni për një periudhë kohore 6-muaj!   FALEMINDERIT,   NJOFTIM MUJOR    

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA