SHEFQET DAUTI

SHEFQET DAUTI

Kryetar i Keshillit Bashkiak

Partia Demokracia Sociale
[email protected]

DALLENDYSHE METALIA

DALLENDYSHE METALIA

Nënkryetare

Partia Socialiste e Shqiperisë
[email protected]

HAMDI MUHADRI

HAMDI MUHADRI

Nënkryetar

Partia Socialiste e Shqiperisë
[email protected]

AGRON GECA

AGRON GECA

Anëtar

Partia Socialiste e Shqiperisë
[email protected]

ARISTOGENA GECA

ARISTOGENA GECA

Anëtar

Partia Socialiste e Shqiperisë
[email protected]

GËZIM KOKA

GËZIM KOKA

Anëtar

Partia Socialiste e Shqiperisë
[email protected]

JAH DAUTI

JAH DAUTI

Anëtar

Partia Demokrate për Integrim dhe Prosperitet
[email protected]

BINAK PATARRIA

BINAK PATARRIA

Anëtare

Partia Gjelbër
[email protected]

SHKELZEN MALAJ

SHKELZEN MALAJ

Anëtar

Partia Kristian Demokrate
[email protected]

ILIR ÇELA

ILIR ÇELA

Anëtar

Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve
[email protected]

MIGENA MAZRREKU

MIGENA MAZRREKU

Anëtar

Partia Aleanca Demokratike Shqiptare
[email protected]

HALIM DAUTI

HALIM DAUTI

Anëtar

Partia Uniteti Kombëtar
[email protected]

AVNI SOKOLI

AVNI SOKOLI

Anëtar

Partia Demokracia e Re Europiane
[email protected]

IRIS MAZREKU

IRIS MAZREKU

Anëtar

Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve
[email protected]

ISUF SEFOLLI

ISUF SEFOLLI

Anëtar

Partia Aleanca Arbnore Kombëtare, AAK
[email protected]

GAZMEN METALIA

GAZMEN METALIA

Anëtar

Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet, ADS
[email protected]

ARBEN GAXHA

ARBEN GAXHA

Anëtar

Partia Ardhmëria Shqipëtare, PASH
[email protected]

MIRA BRASHA

MIRA BRASHA

Anëtar

Partia Ardhmëria Shqipëtare, PASH
[email protected]

SHPEND SOKOLI

SHPEND SOKOLI

Anëtar

Partia e të Drejtave të Mohuara, PDM
[email protected]

FIQIRI MORINA

FIQIRI MORINA

Anëtar

Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
[email protected]

JETMIR PAÇA

JETMIR PAÇA

Anëtar

Partia Demokracia Sociale, PDS
[email protected]

AlbaniaUSA