Titulli “Qytetar Nderi ” i Hasit Ju dha Presidentit të Kosovës Z.Thaçi për kontributin e çmuar në Luftën e Kosovës , ku u shpreh mirëmjohës për të gjitha familjet Hasjane për ndihmën që i’u dhanë vëllezërve të tyre Kosovarë .Gjithashtu Z.Thaçi u shpreh i motivuar për një “Shqipëri të Madhe ” .Falenderojmë Këshillin Bashkiak dhe Kryetarin e Bashkisë Z.Adem Lala për këtë vlerësim.

AlbaniaUSA