Titulli “Qytetar Nderi ” i Hasit i jepet Presidentit të Republikës së Kosovës Z.Hashim Thaçi.

Titulli “Qytetar Nderi ” i Hasit Ju dha Presidentit të Kosovës Z.Thaçi për kontributin e çmuar në Luftën e Kosovës ,Presidenti u shpreh mirëmjohës për të gjitha familjet hasjane për ndihmën që i’u dhanë vëllezërve të tyre kosovarë. Gjithashtu Z.Thaçi u shpreh i motivuar për një “Shqipëri të Madhe “. Falenderojmë Këshillin Bashkiak dhe Kryetarin e Bashkisë Z.Adem Lala për këtë vlerësim.

AlbaniaUSA