Bashkia Has paralelisht me punën për mbajtjen nën kontroll, parandalimin e përhapjes masive të rrezikut COVID-19 dhe mbështetjen e atyre familjeve më në nevojë dëshiron tju sjelli në vëmëndje se është në dispozicion së bashku me strukturat e Policisë së Shtetit për tju përgjigjur çdo rasti dhune në familje sipas nevojave.

Strukturat e shërbimeve sociale në Bashki dhe Njësi Administrative janë në terren për të ndihmuar çdo rast në nevojë.

Nëse ndodheni në një situatë të tillë, kontaktoni menjëherë:

  • Komisariatin e Policisë nëpermjet numrit 129;🚔📳
  • Shërbimin Sociale në Bashkine Has 0697449176
  • Linjën e kombëtare të këshillimit duke telefonuar falas në numrin 116 117;📴
  • Qendrën shëndetsore më të afërt në zonën tuaj🏥

 

#Nejeminëpunë #Juqëndroninështëpi #Kërkonindihmë #Raportonidhunën

 

AlbaniaUSA