Të nderuar banorë të Bashkisë Has!
Sidomos banorët e lagjeve të cilët kanë oborre ju lutem kërkojmë mirëkuptimin tuaj që të  mos hedhni inerte në brendësi të kontinjerëve si: gur, beton,mbetje të pastrimit të bahçeve.
Kontinjerët nuk janë për të mbajtur gur dhe beton. Minimumi që mund të bëni mos i  hidhni në brendësi të kontinjerëve.
Punonjesit e Sektorit të Shërbimit Komunal me Përgjegjës z.Bajram Mazrreku kanë qenë në punë këto ditë sidomos ata të pastrimit duke pastruar e  sakrifikuar në këtë situatë të vështirë.
Pothuajse të gjith janë në shtëpite e tyre, e këta heronjë po punojnë çdo ditë.
Mbani pastër mjedisin!
Kërkojmë mirëkuptimin tuaj !
Bashkia Has.
AlbaniaUSA