Agjensia e spektakleve Albania Event Production, në diten më të rëndesishme për arsimin në Shqipëri, ka përmbyllur garen Albania Event Production  Miss & Mister Children Hasi 2020 , me pjesëmarrjen e 260 konkurentëve të këtij qyteti të vogel, me një dashuri të madhe për artin dhe skenen, #Gejsardi🏆dhe #Amelia👑janë dy fituesit e medhenjë. Falenderime dhe mirënjohje për gjithsecilin prej konkurentëve, prindërve të tyre, Bashkise së qytetit, Kryebashkiakut z. Liman Morina, jurise si dhe gjith stafit të Albania Event Production.

 

 

 

AlbaniaUSA