Gjatë vitit 2023 Kryetari i Bashkisë Has z.Miftar Dauti u takua  Ambasadorët  e Arabis Saudite, Kinës, Mbretërisë së Bashkuar dhe Ukrainës. Në këto takime u fol për mundësi bashkëpunimi mes Bashkisë Has dhe Ambasadave respektive.

g

« 1 20 »
AlbaniaUSA