Dokumentat që kërkohen për të pastrehët , skema e pikëzimit, kriteret dhe kushtet e strehimit.

Dokumente dhe kushtet që duhet të përmbushni i gjeni ketu ⇓

Dokumente-2

 

 

AlbaniaUSA