Transformimi total i shkollës 9-vjeçare Tregtan ,kësaj shkolle përveç rikonstruktimit të ambienteve të jashtme dhe të brendshme i’u shtuan edhe ambientet sportive që tashmë janë me parametra bashkëkohore .

 

AlbaniaUSA