Njoftojmë të gjithë banorët e Njësisë Administrative Fajza ,Bashkia Has se Gjendja Civile (Fajza) është zhvendosur në Krumë për t’iu ardhur në ndihmë qytetarëve duke shkurtuar kohë dhe rritur cilësinë e shërbimit .

AlbaniaUSA