Kryetari aktual Adem Lala, i lindur në fshatin Nikoliq të Qarkut Kukës më 28.04.1967, është i martuar dhe ka dy fëmijë .
Z. Adem Lala u zgjodh si kryetar bashkie për rrethin e Hasit në Korrik të 2015.

EDUKIMI

1981-1985:Shkolla e Mesme Ushtarake “Skenderbej”

1985-1989:Akademia Ushtarake “Skenderbej”

2010-2013:Fakulteti Juridik(Part Time)

Eksperienca

1989-2001:Forcat e Armatosura te Republikes Shqiperise

2001-2003:Kryetar i Komunes Golaj ne rrethin e Hasit(PS)

2003-2007:Aktivitet privat

2007-2011 :Kryetar i Komunes Golaj ne rrethin e Hasit(PS+LSI))

2011-2013:Pergjegjes i Administrates Bashkia Krumë

2013-2015:Drejtor i Deges Rajonale te Sigurimeve Shoqerore Kukes

AlbaniaUSA