Sot është një ditë e veçantë për shumë vogëlushë që nisin rrugëtimin me dijen.

Për shumë djem e vajza që i drejtohen shkollës dhe që  po bëjnë përgatitjet me prindërit e tyre.

Për të gjithë ato mësues dhe edukatorë që, po ashtu, tashmë kanë përfunduar me përgatitjet e orarit, planeve mësimore të klasave.

Të dashur nxënës, prindër dhe mësues, ju urojmë nga zemra vit shkollor të mbarë dhe të ndriçuar nga drita e dijes!

Një urim i veçantë shkon për të gjthë nxënësit, që ulen sot për herë të parë në bankat e shkollës!

Qoftë një vit i mbarë për të gjithë ju!

Më shumë arsim!

Më shumë edukim!

Më shumë art e sport!

SUKSESE!

AlbaniaUSA