Sot në 90-vjetorin e “Konviktit Kosova”Krumë, i cili u hap me 31.10.1928 në Krumë te Hasit dhe u njoh me emrin “Internati Kosova ” . Me pjesëmarrës nga Kukësi , Tropoja ,Kamenica ,Romaja e Gjonajt , rrethe nga te cilët dolën nxënës brez pas brezi, pa harruar grupin e mrekullueshëm të ansamblit “Pjetër Bogdani ” Krumë.

AlbaniaUSA