Me kërkesën e Kryetarit të Bashkisë z.Adem Lala dhe nën kujdesin e zv/kryeministres znj.Sonida Mesi u bë e mundur fillimi i punimeve për reabilitimin e shkollës 9-vjeçare Tregtan njësia administrative Fajza.

AlbaniaUSA