Has News

Urim për fillimin e vitit të ri shkollor.

Sot është një ditë e veçantë për shumë vogëlushë që nisin rrugëtimin me dijen. Për shumë djem e vajza që i drejtohen shkollës dhe që  po bëjnë përgatitjet me prindërit e tyre. Për të gjithë ato mësues dhe edukatorë që, po ashtu, tashmë kanë përfunduar me përgatitjet e orarit, planeve mësimore të klasave. Të dashur […]

Takim me Ambasadorin Kinez.

Sot Kryetari i Bashkisë Has z.Miftar Dauti priti në një takim miqësorë Ambasadorin e Kinës z.Wang Dexin. Të dy palët shkëmbyen pikëpamje mbi bashkëpunime dhe investime të mundshme në territorin e Bashkisë Has.

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA