Gjatë vizitës së Ministrit të Brendshëm Z.Sander Lleshi në Has tha përpara gazetarëve se : “Jam në këtë Qark për të diskutuar për sigurin e rendit. Konstatoj me kënaqësi se situata e rendit dhe sigurisë në Has është ndër më të mirat në vend.

AlbaniaUSA