Gjatë takimit të Gjeneralit dhe Policisë Ushtarake me Kryetarin e Bashkisë Has z.Adem Lala . Në kuadër të këtij takimi u zhvilluan demonstrim i armeve dhe mjeteve të ushtrisë shqiptare

 

AlbaniaUSA