Në pallatin e kulturës  ” Pjetër Bogdani ” Krumë, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve u organizua një aktivitet argëtues nga vogëlushët parashkollor të kopshtit ” 1 Qershori ” të mbështetur nga nxënës të klasave të para. Ata interpretuan lojë në role si ” Doktorri” dhe përralla si ” Borbardha ” , këngë, valle dhe recitime të ndryshme nga zërat e tyre të hareshëm .

Le të jetë buzëqeshja, hareja dhe gëzimi që ju mbushin ditët, vitet e fëmijërisë tuaj .

Gëzuar 1 Qershorin filizat e së ardhmes !

 

 

 

AlbaniaUSA