Nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Has Z.Adem Lala dhe fonadacionit Rotary Internacional u bë e mundur dhurimi i një automjeti tjetër në stacionin e MZSH-së . Tani ky stacion është më i kompletuar për të përmbushur detyrën dhe përgjigjur situatave dhe ndërhyrjeve për shpëtim . Falenderojmë ekipin që bëri të mundur këtë donacion !

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA