Pas dhurimit të një automjeti për stacionin e MZSH-së , Kryetari i Bashkisë Has organizoi një takim me antarët e fondacionit Rotary Internacional dhe stafin e Bashkisë Has ku u shpërndanë edhe çertifikata mirënjohje . 

AlbaniaUSA