Lajme nga Hasi

Panairi i produkteve tradicionale.

Është hapur këtë të premte panairi i produkteve tradicionale në sheshin “Dëshmorët e Hasit” në qytetin tonë. Në këtë panair u ekspozuan punime të ndryshme sipas traditave, si veshje, elemente tradicionale dhe produkte ushqimore të trevave të Hasit, Tropojes, Malësisë së Gjakovës dhe Rafshit të Dukagjinit. Nën ritmin e muzikës dhe valleve tradicionale nga grupi […]

Takim informues/ndërgjegjësues në Bashkninë Has në lidhje me ekstremizmin e dhunshëm.

Qëllimi dhe tema e takimit u fokusua mbi  çështjen e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm, mbi fuqizimin dhe ngritjen e kapaciteteve për aktorët  e vijës së parë që operojnë në komunitet (mësues, policë, punonjës socialë, psikologë, mjekë , administratorë socialë dhe koordinatorë të mbrojtjes së fëmijëve). Në këtë takim na nderuan me pjesmarrjen e tyre […]

Titulli “Qytetar Nderi ” i Hasit i jepet Presidentit të Republikës së Kosovës Z.Hashim Thaçi.

Titulli “Qytetar Nderi ” i Hasit Ju dha Presidentit të Kosovës Z.Thaçi për kontributin e çmuar në Luftën e Kosovës ,Presidenti u shpreh mirëmjohës për të gjitha familjet hasjane për ndihmën që i’u dhanë vëllezërve të tyre kosovarë. Gjithashtu Z.Thaçi u shpreh i motivuar për një “Shqipëri të Madhe “. Falenderojmë Këshillin Bashkiak dhe Kryetarin […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA